Etsi
  • Lauri Koistinen

Naprapaatti, akrobaatti, naprapaatikko, natrataatti, naturopaatti, napraktikko, napropaatti, naprome


Mm. kaikilla edeltävillä olen kuullut naprapatiaa kutsuttavan. Naprapatia on Pohjoismaiden suurin manuaalisen terapian ammattiryhmä, Ruotsissa ja Norjassa naprapatia on tunnettavuudessaan samassa asemassa kuin fysioterapia Suomessa. 

Suomessa naprapatia on kuitenkin vielä huonosti tunnettu, edes terveysalan ihmiset eivät välttämättä tiedä mitä naprapaatti tekee tai osaa. 

Poikkeuksiakin on, naprapatian koulutusohjelmassa ortopediaa opettanut kirurgi sanoi kahdelle lääkäriksi opiskelevalle tyttärelleen että valmistuessaan naprapaatti tietää tuki- ja liikuntaelimistöstä enemmän kuin lääkäri valmistuessaan. Tätä kun saataisiin vielä suuremman yleisön tietoisuuteen. Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Kasvuikäisen alaselkäkipu

Nuorilla lapsilla selkäkivut ovat harvinaisia, mutta alkavat yleistyä n. 13-14 ikävuodesta eteenpäin. Altistavana tekijänä voi olla liikkumattomuus, mutta usein alaselkäkipua esiintyy erityisesti urhe

Etävastaanotto koronan aikana

Olen normaalisti töissä, mutta seuraan tietysti tilannetta jatkuvasti. Yleisiä ohjeita, varotoimenpiteitä ja korostettua hygieniaa noudattaen myös asiakkaat ovat normaalisti tervetulleita vastaanotol

Seuraa somessa:

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

lauri.a.koistinen(at)gmail.com

Puh. 050 490 7630

© Lauri Koistinen