Etsi
  • Lauri Koistinen

Asiakaskokemuksia naprapatiasta - Kristina


Kristinan olkavarsi murtui kaatumisen seurauksena. Alun immobilisaatiohoidon jälkeen Kristina tuli minulle kuntoutukseen ja sitoutui prosessiin esimerkillisesti. Tämä ei ollut mikään muutaman käyntikerran projekti, vaan kesti kokonaisuudessaan lähes vuoden.

Alussa hoito keskittyi vastaanotolle mutta kotiharjoitteet olivat mukana alusta lähtien. Painopistettä siirrettiin progressiivisesti enemmän ja enemmän omaan harjoitteluun, edeten kevyistä kotiharjoitteista kuntosaliharjoitteluun, tavoitteena täydet kivuttomat liikeradat sekä yläraajan vahvistaminen.

Kristinan omin sanoin hän ei välillä edes muista kumpi käsi oli murtunut, joten kuntoutuksen voidaan katsoa onnistuneen.

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Kasvuikäisen alaselkäkipu

Nuorilla lapsilla selkäkivut ovat harvinaisia, mutta alkavat yleistyä n. 13-14 ikävuodesta eteenpäin. Altistavana tekijänä voi olla liikkumattomuus, mutta usein alaselkäkipua esiintyy erityisesti urhe

Etävastaanotto koronan aikana

Olen normaalisti töissä, mutta seuraan tietysti tilannetta jatkuvasti. Yleisiä ohjeita, varotoimenpiteitä ja korostettua hygieniaa noudattaen myös asiakkaat ovat normaalisti tervetulleita vastaanotol

Seuraa somessa:

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

lauri.a.koistinen(at)gmail.com

Puh. 050 490 7630

© Lauri Koistinen