Etsi
  • Lauri Koistinen

Asiakaskokemuksia naprapatiasta - Satu

"Päädyin Laurin luokse ensimmäistä kertaa keväällä 2019. Olen kärsinyt migreenistä koko ikäni, yhtenä isona laukaisevana tekijänä kohtauksille on ollut niska-hartia-alueen jumitus. Viime vuosina rajumpia kohtauksia on ollut onneksi harvoin, mutta aina vaan jatkuva pieni päänsärky on rajoittanut tekemistä monella tavalla ja vaikuttanut elämänlaatuun merkittävästi.


Selässäni oli - taas - ollut useamman kuukauden ajan kipeä "laatta" lapaluiden välissä. Hieronta ei ollut oikein auttanut ennenkään, mutta sinne taas viime hädässä hakeuduin. Uusi hieroja osasi ehdottaa vaivojen syyksi fasettilukkoa ja aiheesta googlailtuani ajattelin kokeilla naprapatiaa. Onneksi! Kävin keväällä joitain kertoja Laurin luona. Yllättävän pienillä toimenpiteillä selän jäykkyys helpotti ja sain kotiharjoituksia, jotka kerrankin tuntui fiksulta ja motivoivalta tehdä, koska niistä aidosti tuntui olevan hyötyä.


Alkukesä meni hienosti, mutta vaiva palasi loppukesästä uudestaan. Miedompana tällä kertaa. Aikani arvoin oikeaa hoitoa, kävin hierojilla - taas turhaan - ja viimein uudestaan Laurin luokse: 30min ja selkä tuntui taas rennolta, viikkoja vaivannut päänsärky oli tiessään.


Joudun varmasti käymään hoidossa vielä uudestaan, mutta teen sen ehdottomasti hyvillä mielin, koska nyt tiedän mistä saan apua ja voin luottaa saavani rahoilleni vastinetta."

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Kasvuikäisen alaselkäkipu

Nuorilla lapsilla selkäkivut ovat harvinaisia, mutta alkavat yleistyä n. 13-14 ikävuodesta eteenpäin. Altistavana tekijänä voi olla liikkumattomuus, mutta usein alaselkäkipua esiintyy erityisesti urhe

Etävastaanotto koronan aikana

Olen normaalisti töissä, mutta seuraan tietysti tilannetta jatkuvasti. Yleisiä ohjeita, varotoimenpiteitä ja korostettua hygieniaa noudattaen myös asiakkaat ovat normaalisti tervetulleita vastaanotol

Seuraa somessa:

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

lauri.a.koistinen(at)gmail.com

Puh. 050 490 7630

© Lauri Koistinen